Förpackningslim

Varje år förlitar sig tusentals tillverkare av livsmedel, drycker, läkemedel och förpackade varor på våra lim för att förbättra sin produktpresentation, differentiera sina varumärken och förbättra deras produktionslinjer. Vi har tagit denna prestanda till en helt ny nivå med vårt BAMFutura™-sortiment; otroligt framgångsrikt för förpackningar.

BAMFutura-serien har tagit prestandan hos lim för förpackningar till en ny nivå. Tekniskt avancerade och exceptionellt mångsidiga, BAMFutura smält-lim kan användas tillsammans med de flesta maskiner, material och förpackningsformat.

Vi tillverkar även lim som är speciellt framtagna för användning inom de mest krävande förpackningsförslutningen, kartongförseglingen och låd-resningen. Dessutom uppskattar Beardow Adams behovet av att hälsovårds- och läkemedelsförpackningar är säkra och manipulationsskyddade. Vi levererar lim som ger exceptionell förpackningskonstruktion och förslutningsstyrka.

Som svar på kraven från den snabbt växande snabbmatssektorn har vi utvecklat lim som har stark vidhäftning till belagda ytor och klarar temperaturer ner till -40°C. Dessutom kan våra lättkörda lim appliceras exakt vid höga hastigheter, vilket gör dem idealiska för snabba linjer med tvättmedel, spannmål, fröer, husdjursfoder och pulverförpackningar.

Om du vill ha mer information, maila oss på [email protected].

> Latest News

Find out about all our latest news, events and product developments.  View News Archive

Prodas™ 2555: our new recyclable pocket spring adhesive

Today, there are increasing demands for manufacturers in the mattress industry to offer takeback services and to invest in recycling technologies and...

Read More

Contact Us