Tryckkänsliga lim

Under våra många år i limindustrin har vi utvecklat ett marknadsledande sortiment av tryckkänsliga smältlim. Dessa lim används i otaliga självhäftande och konverteringsapplikationer runt om i världen.

Beprövade och betrodda av våra kunder.

Våra Pressen™ PSA smältlim  är speciellt framtagna för att ge exceptionell prestanda för självhäftande etiketter.

Som ett resultat kan man lita på att de säkert binder papper, metallfolie, plastfilm, tyg och etiketter gjorda av non woven till glas, papper, kartong, metalliska och keramiska ytor. Vi har flera produkter i vår portfölj med olika klibbighet och övriga egenskaper för att kunna erbjuda den bästa lösningen för varje applikation.

Pressen™ smältlim för självhäftande beläggningar är nu en viktig komponent i produktionen av tejp, konstpaneler, påsar och kuvertförslutningar till och med insektsfällor.

Vi tillverkar även lim som är utformade för att inte lämna efter sig rester på ytan då de blivit avlägsnade. Det innebär att flera etiketter kan packas ovanpå varandra för att sedan dras isär utan problem.

Vi kan även erbjuda återaktiverbara smältlim för beläggningar och lamineringar. Dessa produkter används för skor, väskor, säckar och fälltejp.

Om du vill ha mer information, vänligen maila oss på [email protected].

> Latest News

Find out about all our latest news, events and product developments.  View News Archive

Prodas™ 2555: our new recyclable pocket spring adhesive

Today, there are increasing demands for manufacturers in the mattress industry to offer takeback services and to invest in recycling technologies and...

Read More

Contact Us